Kifakadt Kulcsár Edina, így töltötte a szilvesztert

Kulcsár Edina teljesen megváltozott
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina kérdezz-feleleket játszott a követőivel, akik rengeteg dologra voltak kíváncsiak.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina, G.w.M felesége korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben többek között azt is elárulta, hogy két autójuk van, az ajándékba kapott autója viszont már nincs meg.

„Lecseréltük. Lett szebb és jobb. Márk hatalmas autórajongó, folyamatosan nézi a piacot, így tudja, mikor érdemes venni, illetve eladni. Én meg hagyatkozok rá. Nagyon jó érzéke van ehhez is" – mondta a háromgyerekes édesanya, aki arról is beszélt, hogy a valóságshow-jukban két nagyobbik gyereke, Nina és Medox nem Csuti miatt nem kapnak szerepet.

Az egykori szépségkirálynő arról is beszélt, nem is kívánhatna jobbat férjénél. Nincsen semmi problémájuk, nem azért nem osztott meg mostanában képeket, egyszerűen sűrűek voltak az ünnepek.

A gyerekek öröme fontosabb volt, mint hogy azt mutassam, mennyire csinosak és tökéletesek vagyunk. Nem az a célom, hogy "kifele" megfeleljek, hanem az, hogy a családomnak megfeleljek. Szilveszterkor ugyanez történt. Majdnem éjfélig a tűzhely mellett álltam és a vendégeinkkel foglalkoztam. Azt sem tudtam, hol a telefonom. Szóval minden a legnagyobb rendben, csak önző módon magunkkal foglalkoztam, nem pedig azzal, hogy hírt adjak magamról és azt mutassam, nekem szebben csillog a ruhám, mint másoké. Nem csillogott sehogy..."

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram