Nagyon furcsán reagált Kulcsár Edina férje szerelmes üzenetére - kép

Kulcsár Edina
Együtt jelentek meg egy eseményen
Vágólapra másolva!
Nagy nap a mai Kulcsár Edina és G.w.M életében, ugyanis ma, december 23-án van az eljegyzésük első évfordulója, valamint az egykori szépségkirálynő 33. születésnapját is ma ünnepli. A jeles események miatt a rapper romantikusan köszöntötte feleségét a közösségi oldalán is, de Kulcsár Edina furcsán reagált az üzenetre.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy ideje nagyon megváltozott Kulcsár Edina külseje és viselkedése egyaránt, sokak szerint nem tesz jót neki, hogy a rapperrel van. A házaspár mögött egyébként nehéz időszak áll, ugyanis ott van fél éves kislányuk is, valamint G.w.M is súlyos depresszióval, komoly fül-orr-gégészeti probélmával küszködött, ami miatt kórházba is került. A rappernek le kellett mondania megromott egészségi állapota miatt a közelgő nagyobb koncertjeit is, bár sokan nem hiszik el, hogy igazat mondott, és más okok állhatnak a háttérben.

Kulcsár Edina egyre furcsábban viselkedik, követői is elfordulnak tőle Forrás: Kulcsár Edina Instagram

A megosztó valóságshow-juk miatt is rengeteg támadás éri őket, sokak szerint csak nyerészkedni akarnak, és követői is elfordultak emiatt Kulcsár Edinától, mert csalódtak benne, hogy aprópénzért kiárusítja a magánéletét. Másrészt megjelenése is nagyon távol áll a régi stílusától, elmondása szerint férje beleszól abba, milyen ruhákat hordhat, de azt állítja, hogy számára ez nem jelent problémát.

Azonban mégis gond lehet közöttük, ugyanis a kezdeti hatalmas szerelem, folytonos üzengetések mára elmaradtak, sőt, G.w.M romantikus születésnapi és évfordulós köszöntésére is csak szűkszavúan reagált a háromgyerekes édeanya.

Köszönöm, hogy megszülettél nekem! Minden álmod, vágyad váljon valósággá. Isten áldása kísérje minden másodpercedet hékám!" - írta a romantikus üzenetet egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben G.w.M. Kulcsár Edina erre csak annyival reagált, hogy ő is megosztotta férje üzenetét és egy "I love you", azaz "szeretlek" felirattal egészítette ki a képet.

Szűkszavúan reagált férje romantikus üzenetére Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.