Visszatérnek a Microsoft klasszikus perifériái

incase microsoft egér billentyűzet
Incase márkanév alatt térnek vissza a Microsoft sokak által kedvelt perifériái
Vágólapra másolva!
Incase márkanév alatt két tucat tavaly megszüntetett termék kerül újból piacra.
Vágólapra másolva!

A CES környékén jellemzően vadiúj termékeket szokás bejelenteni, azonban a Microsoft szokatlan lépéssel a tavalyi év során megszüntetett, saját márkás perifériáinak visszatérésének hírével állt elő. Az újraélesztett termékek pontos lajstroma ezen a weblapon tekinthető át.

Incase márkanév alatt térnek vissza a Microsoft sokak által kedvelt perifériái Forrás: Incase

A jó minőségük és strapabíróságuk miatt kedvelt egereket, billentyűzeteket, webkamerákat, headseteket, hangszórókat a Microsoft nem saját maga dobja másodjára is piacra, hanem Incase márkanév alatt lesznek kaphatóak. A gyártásuk és forgalmazásuk feladatát az Onward Brands nevű cég veszi át, ez többek közt az Incipio, a Griffin, továbbá a Survivor márkák anyacége is, azonban teljesen megtartja a Microsoft beszállítói és előállítói láncát.

Ténylegesen a megszokott termékek térnek majd vissza a piacra, csak Microsoft helyett Incase márkanév alatt lesznek kaphatóak.

Ezen túlmenően az Onward Brands ügyvezető igazgatója szerint a cége új termékek tervezésében is együttműködik a Microsofttal, így a jövőben friss perifériákkal bővülhet a Microsoft hardveres hagyatéka.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!