Brutálisan összeverték a metrón a fiatal Manchester City-szurkolót - sokkoló videó

Manchester City szurkolói
Supporters are lit by a shaft of sunlight during the English FA Cup third round football match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 7, 2024. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután a Manchester City 5-0-ra kiütötte a másodosztályú Huddersfield csapatát az FA-kupa harmadik fordulójában. A mérkőzés után a győztes csapat egyik szurkolóját olyan brutálisan megverték a metrón, hogy patakokban ömlött az arcából a vér.

Brutálisan megverték a Manchester City-drukkert

Pep Guardiola együttese könnyed 5-0-s győzelemmel jutott tovább a negyedik fordulóba, ráadásul Kevin de Bruyne is visszatért hosszú sérülése után, a belga középpályás gólpasszal járult hozzá a fölényes sikerhez.

Kevin De Bruyne gólpasszal tért vissza Forrás: AFP/Paul Ellis

A mérkőzés után sokkoló videó terjedt el az interneten, a metrón tömegverekedés robbant ki a Manchester City és a Huddersfield szurkolói között, amely során az egyik fiatal City-drukkert brutálisan arcon ütötték. A fiúnak ömlött az arcából a vér - állítólag egy üveggel is eltalálták -, majd társai körbevették, hogy megvédjék a további támadásoktól.