Újabb részletek derültek ki Király Viktor tönkrement házasságáról

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita igazi álompárnak számítottak, ezért is sokkolta a követőiket a hír, hogy válságba került a kapcsolatuk. Egy ideig külön éltek, majd attól volt hangos a sajtó, hogy habár keményen dolgoztak azért, hogy megmentsék a házasságukat, nem sikerült. Sokáig úgy tűnt, hogy az énekes és a fiatal édesanya elválnak, de meggondolták magukat. Király Viktor az élet minden területéntiszta lappal kezdte az új évet, erről beszélt legutóbbi interjújában.
Vágólapra másolva!

Király Viktor rendkívül nehéz éven van túl, az énekes és a felesége tavaly majdnem elváltak.

Magánéleti szempontól viszont hullámvölgyön mentünk keresztül, ami azért is érdekes, mert soha nem mondtuk ki, hogy elválunk Anitával, maximum annyit, hogy hullámvölgyben van a kapcsolatunk, most viszont szépen haladunk pozitív irányba" – mesélte az előadó a legutóbbi interjújában.

Király Viktornak nagy céljai vannak az új évre, az élete minden területén.

„Az idei év számomra teljesen az újrakezdésről szól. Nem is volt még olyan januárom, amikor ennyire úgy éreztem, hogy meg kell újulnom, friss lendülettel, tiszta lappal akarok indulni... Az elmúlt egy év lelkileg kihívásokkal teli volt, súlyfelesleg is társult hozzá, ezért határoztam el, hogy visszahozom a régi Viktor formámat. Bár egy évbe telt létrehozni, most egy év alatt el is búcsúzom tőle" – mondta a HOT! Magazinnak.

Forrás: Király-Virág Anita Instagram