Így verték meg a magyar fiatalok a rettegett szerbeket - videó

TÁTRAI Dávid; VIGVÁRI Vince
Zágráb, 2024. január 12. Tátrai Dávid (b) és Vigvári Vince a férfi vízilabda Európa-bajnokság negyedöntőjében játszott Magyarország - Szerbia mérkőzés után a zágrábi Mladost uszodában 2024. január 12-én. A magyar válogatott 10-10-es döntetlen után ötméteresekkel 15-14-re győzött. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A magyar férfi vízilabda-válogatott egy sokáig emlékezetes mérkőzésen győzte le az olimpiai címvédő szerb csapatot, és jutott be az elődöntőbe a horvátországi Európa-bajnokságon. Ha lemaradt, most megnézheti a legfontosabb pillanatokat!

Varga Zsolt csapata úgy győzte le a minden tornán az egyik legnagyobb esélyesnek kikiáltott szerbeket, hogy több rutinos játékosát is pihentette, és számos fiatalnak adott lehetőséget. 10–10-es rendes játékidő után jöttek az ötméteresek. Csapatunk öt lövője közül senki nem hibázott: Nagy Ádám, Vigvári Vince, Tátrai Dávid, Pohl Zoltán és Fekete Gergő is kíméletlen volt. A második sorozatban viszont a túloldalon Marko Radulovics kezéből kicsúszott a labda, így a vízen „ragadt", ami egy kihagyott ötméteresnek számított. Mint kiderült, ez az egy baki döntött – Varga Zsolt csapata készülhet az elődöntőre.

Mindezt az M4 Sport videóján ide kattintva ön is megnézheti és végigizgulhatja!