Vágólapra másolva!
A brit atléta, Lauryn Davey ismét hihetetlenül szexi képekkel kényeztette el a rajongóit. A hétpróbázó bikiniben mutatta meg tökéletes alakját és a formás melleit.

Lauryn Davey szexi bikinis fotókkal hódít

A britek olimpiai reménysége, Lauryn Davey újabb bikinis fotókkal hódította meg a közösségi médiát. A szexi sportolónő nagy feltűnést keltett, köszönhetően az Instagram-oldalán megjelent erotikus fotóinak.

Lauryn Davey hihetetlenül szexi Forrás: instagram.com/laurynlouisedavey/

A 24 éves kiválóság ezúttal a legutóbbi nyaralásáról osztott meg a követőivel néhány pillanatot. A hétpróbázó egy pici kék bikiniben ejtette ámulatba a több mint 26 ezer követőjét. A walesi sportoló rajongói teljesen megőrültek a fotóktól, és azonnal megrohamozták a kommentszekciót - írja a The Sun.

"Hogyan lehet egy bikiniben ilyen dögösnek lenni?" - tette fel a költői kérdést az egyik rajongó. „Te biztosan meglebegteted a csónakomat" - írta egy másik.

@catflapchatspodcast Being an Athelte, a girl, and Dating / Instagram in 2023 @Lauryn Davey If you haven't already, download last weeks Ep164 - Touches on a lot of subjects! Let me know what you think of this Pod in the comments Apple https://apple.co/3PXl4Ih Spotify https://spoti.fi/3pHydu6 YouTube https://bit.ly/3qFz50y Elsewhere catflapchats.com We are getting our back catalogue on YouTube too. Link is just above. It makes a huge difference if, wherever you watch or listen, you could subscribe, rate and review, like and share. It helps others find the podcast, and helps us with the algorithms, so we can keep producing content! Same with Apple Podcasts, Spotify and others. Please rate and review. Costs you nothing and helps us so much! @fourfiveuk - FLAP15 for 15% off on their website @tinyrebelbrewco #pod#podcast#podcasts#podcaster#podcasters#podcastsofinstagram#podcastersofinstagram#athlete#athletics#heptathlon#teamgb#welshathletics#vegan#dating#runner#athletes♬ original sound - Catflap Chats