Tőle szokatlan, érzelmes videóval búcsúzott a kirúgott José Mourinho

fbl Horizontal
Roma's Portuguese coach Jose Mourinho reacts during the Italian Serie A football match between AS Roma and Monza at the Olympic stadium in Rome on October 22, 2023. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
Dicstelenül távozott az olasz fővárosból José Mourinho, akit kedden rúgtak ki az AS Romától. A portugál szakember tle szokatlan módon, ez érzelmes instagram-videóval búcsúzott.

Mourinho még maradt volna

José Mourinho szemmel láthatóan jól érezte magát Rómában, a szurkolók többsége is szerette, így érezhetően megviselte, hogy a rossz eredmények után mennie kellett. A portugál távozásakor is megállt a szurkolók mellett az autójával és váltott pár szót velük, majd a közösségi oldalán búcsúzott.

José Mourinhót váratlanul érte a kirúgás Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Mourinho egy montázst töltött fel videó formájában, aláfestő zenének pedig Andrea Bocelli Nelle tue mani című dalát választotta, ami azt jelenti, hogy most már szabadok vagyunk.

„Izzadság, vér, könnyek, öröm, szomorúság, szeretet, testvérek, történelem, szív örökkévalóság" – írta a bejegyzéshez.

José Mourinho 2021 tavaszán lett a Roma edzője, szerződése a szezon végéig szólt. A helyét a szezon végéig Daniele De Rossi veszi át. A római csapat jelenleg csak kilencedik a bajnokságban, a Lazio ellen pedig már a kupából is kiesett.

Mourinho munkásságának csúcspontja a Konferencia-liga siker volt a Feyenoord ellen.