Elképesztő, kivel utazott el Berki Mazsi

Berki Mazsi
Szinte már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára, egyre vékonyabb, szőkébb és valószínűleg plasztikafüggő is
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, még tavaly decemberben hagyta el az országot Berki Mazsi és gazdag barátja, Zoltán, akik gyerekeiket is magukkal vitték a hosszú utazásra. A napokban tértek haza a luxusutazásról, az özvegy most elmondta, hogy kikkel vett részt a több mint egy hónapos nyaraláson, megdöbbentő dolgot árult el.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi hosszú utazásra indult az ünnepek alatt, a tengerentúlra utazott, és ott töltötte családjával a karácsonyt, sőt a szilvesztert is.

A mozaikcsalád, azaz Berki Mazsi és kislánya, Emma, gazdag barátja Zoltán, és lánya, Zara, illetve párjának az édesanyja három és fél hetet töltöttek Amerikában, de több helyen is jártak, voltak a Karib-térségben is egy hajóúton.

Berki Krisztián özvegye most árulta el, hogy nemcsak öten voltak, később csatlakozott hozzájuk Zoltán volt párja, kislányának az édesanyja és annak testvére is.

Látod a gyerkőcöt, akinek ott van anyukája, apukája, ez a legeslegjobb dolog a világon – ha már nincsenek is együtt, de közösen tudnak akár programokat csinálni" - idézi a Blikk Berki Mazsit, aki azt állítja, hogy nagyon jót tett a kapcsolatának ez az utazás.