Vágólapra másolva!
A futballvilág egyik legalulértékeltebb játékosa a Manchester City sztárja, Kyle Walker, aki ezt azért magának is köszönheti. A 81-szeres angol válogatott, Bajnokok Ligája-győztes játékos teljesítményéről ugyanis jóval kevesebbet cikkezik a sajtó, mint a magánéletéről. A Tottenham Hotspurrel semmit nem nyerő, majd a Manchester Cityvel szinte az egész világot meghódító jobbhátvéd ismét a magánéletével került a napokban a címlapokra, miután megint megcsalta a feleségét, ráadásul a másik nőtől több gyermeke is született. A 33 éves játékos botrányainak száma végtelen: orgia a házi karanténban, nők inzultálása egy kocsmában, félrelépések. Jöjjenek a Walker-botrányok:

Kyle Walker a világ egyik legpechesebb focistájából pillanatok alatt trófeahalmozó lett

A 81-szeres angol válogatott focista többek között a Northamptonban, az Aston Villában, a QPR-ben és a Sheffield Unitedben is megfordult, de a Tottenhamben vált igazán ismert játékossá.

Kyle Walker BL-t is nyert a Manchester Cityvel Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az már más kérdés, hogy a mivel a Spurs utoljára 2008-ban nyert bármilyen kupát - akkor is csak az Angol Ligakupa győztese lett -, így a jobbhátvéd sem nyert semmit a csapattal. Sokan el is könyvelték a világ egyik legpechesebb játékosának, persze ezzel az erővel bárki lehetne, aki az elmúlt évtizedben, évtizedekben a Tottenham játékosa volt.

2017 nyarán viszont megváltozott az élete - legalábbis ami a játékos pályafutását illeti -, ugyanis ötéves szerződést írt alá a Manchester Cityvel, amely után

az egyik legdrágább angol játékos lett a 45 millió fontos vételárral.

Azóta többek között Bajnokok Ligáját nyert, ötszörös angol bajnok lett, de többek között az Angol Ligakupát, az FA-kupát, a klub-vb-t, vagy éppen az UEFA Szuperkupát is elhódította a klubjával.

Törvénytelen gyereke született, majd prostituáltakkal orgiázott Kyle Walker

Ekkor úgy nézett ki, a pályán kívül is egyenesben van a kőkemény védő élete, a párja, a gyönyörű párja, Annie Kilner mellett - a sztárpár szerelme már fiatal koruk óta tartott, még Sheffieldben ismerték meg egymást, amikor a védő 16 éves volt. Ám 2019-ben egy realitysztár állította, hogy a Bentleyben hancúrozott a futballsztárral,

a Lauryn Goodman nevű influenszer pedig közel négy éve gyermeket is szült neki.

Kyle Walker és a felesége fiatal koruk óta ismerik egymást Forrás: Twitter

2020-ban ismét a botrányától volt hangos a bulvársajtó.

Kyle Walker ugyanis két prostituáltat hívott a házába, miközben a koronavírus-járvány miatt ahogy szinte az egész világon, úgy Angliában is határozottan kérték az embereket, hogy maradjanak otthon.

Az is igaz, hogy Walker otthon maradt, de biztosan nem így gondolták az "érintkezésmentes" életet a hatóságok.

A kormány rendelete alapján Angliában is csak a legszükségesebb esetben lehetett kimenni az utcára. Ilyen volt a bevásárlás, a gyógyszerek beszerzése és az, ha valakinek orvosi ellátásra volt szüksége. Ennek ellenére Kyle Walker és egy barátja szexpartit rendeztek két prostituálttal.

Kyle Walker prostikkal múlatta az időt Forrás: The Sun

Az angol válogatott focista 2200 fontot fizetett a 21 éves Louise McNamarának és a 24 éves brazil barátnőjének, hogy szórakoztassák őket Walker cheshire-i házában. A két prostituált egy nappal azelőtt érkezett Walker házába, hogy ő az Instagram-oldalán arra szólította volna fel az embereket, hogy maradjanak otthon, mert ez a leghatékonyabb védekezés a járvány ellen. Louise McNamara szerint Walker képmutató, aki veszélybe sodorja az embereket.

- jegyezte meg a prostituált. Az esetet követően angol válogatott játékos bocsánatot kért.

"Profi labdarúgóként, példaképként nagyobb felelősséget kell vállalnom.

Elnézést szeretnék kérni a családomtól, a barátaimtól, a klubomtól és a szurkolóktól a döntésem miatt" - mondta Walker, aki ellen fegyelmi eljárást indított a Manchester City.

„A Manchester City értesült Kyle Walker magánéletét érintő hírről, amely szembemegy az Egyesült Királyság lezárási és távolságtartási szabályaival. A focisták globális példaképek, munkatársaink és játékosaink is támogatták az egészségügyi szolgálat és az egyéb munkavállalók koronavírus elleni harcát. Kyle a cselekedeteivel megszegte az előírásokat.

– idézte a Daily Mail a Manchester City szóvivőjét.

Kyle Walker nők melleit fogdosta, és a péniszét is mutogatta a kocsmában

Nem meglepő módon Annie Kilner azonnal lapátra is tette a focistát, ám nem sokkal később a nő visszafogadta Walkert, majd 2021 novemberében össze is házasodtak és együtt nevelték három közös gyermeküket, Romant, Riaant és Reigntet.

Ám nem sokáig tartott a családi idill, tavaly egyedi módon használta ki a Josep Guardiola által adott két szabadnapját a játékos:

a családapa egy kocsmában részegen fogdosott idegen nőket.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott labdarúgó vasárnap este két nővel és a barátaival ittas állapotban bulizott egy hatalmasat egy manchesteri bárban. Még egy videó is nyilvánosságra került arról, ahogy a táncos kedvében lévő Walker az egyik, majd

nem sokkal később a másik nőt a melleinél fogva átöleli, miközben letolja a nadrágját, és a nemi szervét mutogatta.

Angol sajtóhírek szerint Walker fizetés nélkül hagyta el a szórakozóhelyet, így az egyik pincér utánaszaladt. A focista azonban olyan állapotban volt, hogy képtelen volt fizetni, így a társaságából egy másik ember rendezte el a számlát.

Az egyik szemtanú akkor így nyilatkozott: Egy forrás azt mondta: „A videofelvétel nagyon felkavaró.

az egész bár és a nők szeme láttára. Nagyon aggasztó."

Walker tette több szempontból is aggályos volt: egyrészről a felvételen szereplő nők egyike sem a házastársa, másrészről a cselekménye közszeméremsértésnek minősül. Ezt az esetet is megúszta a játékos, a klubját, a rendőrségi feljelentést és a feleségét illetően is.

Újabb gyereket csinált a szeretőjének a Manchester City sztárja, végleg betelt a felesége pohara

Ám ez sem volt elég a Manchester City futballistájának, aki továbbra sem bírt magával, jelen állás szerint pedig már végleg a házasságba kerül. A Daily Mail információi szerint állítólag a Lauryn Goodman nevű influenszer

második gyermekének is ő az apja, a kislány tavaly augusztusban született. Miután ez kiderült, a napokban Kyle Walker és párja, Annie Kilner is bejelentette, hogy külön folytatják az életüket.

Egészen pontosan Kilner kirúgta a luxusotthonukból Walkert.

Annie Kilner, a Manchester City védőjének, Kyle Walkernek az exbarátnője Forrás: annievkilner/Instagram

Kilner elmondta, hogy szeretne gondolkodni és távol lenni egy ideig a férjétől; míg Walker nyilvánosan kért bocsánatot a feleségétől, és Kilnerhez hasonlóan arra kérte a közvéleményt, hogy tartsa tiszteletben a magánéletüket.

"Annie egy csodálatos nő, és

- írta Walker.

„Sajnos sokévnyi házasság és három csodálatos közös gyermek után úgy döntöttem, hogy elválok Kyle-tól. Nem kívánom tovább kommentálni a döntést.

Egyelőre azt kérem, hogy tartsák tiszteletben a három kisgyermekem és az én magánéletemet ebben a nehéz időszakban" - számolt be a szakításról Kilner.

Kyle Walker tovább harcol a házasságáért Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Ercin Erturk

Walker feleségének barátai kitartanak amellett, hogy „nincs esély" a megbékélésre, ennek ellenére a focista reméli, hogy van még visszaút.

"Kyle nem fogja feladni a házasságát, és reméli, hogy idővel meggyőzi Annie-t arról, hogy továbbra is az a férj, akit ő szeretne" - mondta a védő egyik barátja.

A szakításban nagy szerepe volt Lauryn Goodmannek - aki amellett, hogy két gyereket is szült a focistának - elindította a hadjáratot és megesküdött, hogy megtorpedózza Kyle Walker házasságát.

A The Sun információja szerint a nő üzeneteket küldött nevető emojikkal megfűszerezve, hogy ott az ideje, hogy Walker elváljon a feleségétől, majd könyörgött Walkernek, hogy mondja el a feleségének a teljes igazságot. Ezt követően a saját kezébe vette az ügyet, és a Boxing Day másnapján felfedte neki, hogy ő a lányuk apja.

A nő meg is szólalt a lapnak:

Az ügyben megszólalt az egyik barát is: "Lauryn ragaszkodik ahhoz, hogy soha nem avatkozott bele a házasságukba, de ezek az üzenetek számomra az ellenkezőjét állítják."

Az újabb botrányt már nem úszta meg Walker, aki a jelek szerint teljesen kiábrándíthatta magából feleségét. Ám az a tény, hogy a sorozatos botrányok, megcsalások, orgiák után mindig megbocsátott a felesége a Manchester City sztárjának, senki ne fogadjon nagy tételben abban, hogy itt véget is kettejük története.