Vágólapra másolva!
Az átigazolási pletykák legfőbb forrásának számító Fabrizio Romano értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Nottingham Forest leigazolná Gulácsi Pétert.

Az olasz transzferguru szerint a jelenleg a PL 20 csapatos tabelláján a 16. helyen álló Forest gőzerővel keres egy kapust. Romano információi szerint az angolok az RB Leipzig magyar válogatott kapusát nézték ki, akit annyira szeretnének megszerezni, hogy már a szerződéstervezetet is megküldték Lipcsébe, ahol viszont nem hajlanak Gulácsi eladására. "Nehéz ügy" - összegzi Romano.

A Forest első számú kapusa jelenleg az Arsenaltól érkezett amerikai Matt Turner, aki mellett még a görög Odüsszeasz Vlahodimosz kapott szerepet az idényben. A szintén amerikai Ethan Horvath és a veterán Wayne Hennessey nem kapott szerepet.

Azaz nem igazán látszik Gulácsi helye, aki súlyos sérüléséből visszatérve azért dolgozik, hogy visszavegye a helyét a Lipcse kapujában Janis Blaswichtól. A 33 éves 51-szeres magyar válogatott kapus a Liverpoolnál, illetve különböző angol kluboknál töltött évekből jól ismeri a Premier League-et és az angol stílust, azaz bizonyára gyorsan beilleszkedne.

Marco Rose, az RB Leipzig vezetőedzője azonban már többször is leszögezte, hogy számít a 2015 óta a klubot szolgáló kapusra.