Marics Petinek üzent Kovács Gyopár - fotó

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Marics Peti egy igazi szívtipró hírében áll. Miután Tóth Andival véget ért a hatalmasnak tűnő szerelmük, a zenész egy, az énekesnőre nagyon hasonlító színésznő, Kovács Gyopár oldalán találta meg a boldogságot. Legalábbis úgy tűnt, mert néhány hónapja már azt rebesgették a rajongók, hogy a pár szakított. Hogy ez Stana Alexandra miatt volt, akivel a Valmar énekese szintén megtalálta a közös hangot vagy sem, azt nem tudni, de a színésznő most Shakirához hasonlóan az exének üzenhetett. Mutatjuk, mit!
Vágólapra másolva!

Egy világ hallhatja a mai napig, hogyan küldte el a francba Shakira gyerekei apját, a focista Gerard Piquét, miután az megcsalta egy fiatal nővel.

- üzente a kolumbiai énekesnő az akkor még férjének egyik dalában. Ennek az igencsak eredeti bosszúnak a híre eljutott a magyar sztárokig is, akiknek szintén kijár a szakításokból. Marics Peti például csak úgy falja a szebbnél szebb fiatal lányokat, most már szinte biztos, hogy Kovács Gyopár is csak a múlté. A színésznő egy Mitsubishiben ülve a következőt írta Instagram oldalán:

Tilts vissza pls!" Talán az borította ki ennyire, hogy Marics Peti Tóth Andinak írt egy dalt? Vagy Stana Alexandra zavarja jobban?

Kovács Gyopár Forrás: Instagram