A KTM továbbra is számít Talmácsira

Vágólapra másolva!
Talmácsi Gábor, illetve menedzsere Stefano Favaro csütörtöki nyilatkozataira a KTM magyarországi képviselete egy közleményben reagált, amelyben az áll, hogy a KTM Red Bull csapata továbbra is számít Talmácsira.
Vágólapra másolva!

Csütörtök este Talmácsi Gábor, a KTM Red Bull csapat versenyzője televíziós interjút adott, menedzsere, Stefano Favaro pedig az MTI számára nyilatkozott, melyekből az derült ki, hogy a magyar versenyző a jövőben a Honda gyári csapatában folytathatja pályafutását maradva a 125 köbcentis kategóriában. Az okok között a menedzser többek között azt jelölte meg, hogy a KTM nem nevezte be Talmácsit a megadott határidőig.

A KTM Hungária [origo]-hoz eljutatott közleményében viszont az áll, hogy a KTM Red Bull csapata a "jelenlegi helyzet alapján Talmácsi Gáborral képzeli el a jövőt". A közlemény kitér arra is, hogy a "jövő évi szerződés megkötéséről szóló döntés a felek közös megállapodása szerint legkorábban az utolsó, valenciai verseny után történhet meg". Arra az állításra, hogy a KTM nem nevezte be a megadott határidőig Talmácsit, a közlemény úgy fogalmaz, hogy a "jövő évi nevezések leadásának még messze nem érkezett el a határideje, ezért csak a már leszerződött versenyzők nevezését adták le a csapatok".