Március elején nyitja meg kapuit a negyedik Budapest Motor Kiállítás a Hungexpo területén, ahol három ország 71 kiállítója idén először 2 pavilonban mutatkozik be. A rendezvény kitűnő alkalmat nyújt arra, hogy bárki megtapogathassa az idei újdonságokat, ráadásul egy kis szerencsével ingyen is meg lehet úszni a dolgot: játsszon és nyerjen belépőket!

Március 3-6-ig tart nyitva a negyedik Budapest Motor Kiállítás, amely az elmúlt évek alatt Magyarország egyik legnagyobb motoros seregszemléjévé nőtte ki magát. Az idei rendezvény még több kiállítóval és még nagyobb kiállítási területtel várja a nagyérdeműt a Hungexpo területén. A Budapest Motor Kiállítással egy időben zajlik a FeHoVa, a Sport valamint a Budapest Boat Show. A közös napi belépőjegy ára 1000,- forint, a kedvezményes 650,- forint, a családi 2000,- forint. A látogatók a belépőjeggyel egy Jeanneau hajót, egy Harley Davidson Sportster XL 1200R motorkerékpárt és további értékes ajándékokat nyerhetnek.

A Budapest Motor Kiállításra összesen 20 darab belépőt sorsolunk ki azon olvasóink között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésekre:

1. Hány colos kerekeket kapott a vadonatúj Vespa LX?
2. Hány éve dobta piacra a Suzuki az első GSX-R-t?
3. Hány litert fogyasztott (vegyes használatban) az általunk tesztelt 600-as Honda Hornet?

A helyes megfejtésekért (amelyeket a jatekmotor@origo.hu  címre várunk) a Bemutató és a Teszt rovatunkat érdemes felkeresni. Naponta 2 darab belépőt sorsolunk ki egészen március 5-ig, azaz szombatig. A nyerteseket e-mailben értesítjük.