Bútor Octavia WRC-vel támad

2005.02.25. 11:48

Oda a piros hegyoldal, a piros zászlókat lengető szurkolók hada... Bútor Robi színt és autót váltott. WRC-t ígért és más színt...

- Azt már korábban is mondtad, hogy idén WRCvel szeretnél menni... Eddig tudtad titkolni (jól, rosszul :)), hogy milyen autóval versenyzel idén. Had' kérdezzek most már végre rá, mint aki nem tudja: Robi! Milyen WRC volánja mögött láthatunk idén?
- Skoda Octavia WRC Evo3. Az autó Romániából származik.

- Gyártanak a románok is Skodát?
- Igeen. :) A román WRC-gyárban készült. De komolyra fordítva: Titi Aur, többszörös román bajnok autója volt, amit az egyesületnek sikerült megvennie. Különben az autó ugyanonnan származik, ahonnan Tagai Tomi és az exHerczig-féle Skoda is, a román ember előttük vette meg néhány héttel még tavaly. Gyári autó, szerintem nagyon szép, de van rajta mit csinálni. Aur egy évet ment vele, sok technikai hibájuk volt, nem tudták szinten tartani, kevés versenyen értek vele célba. Ez látszik is az autó összeépítésén, úgyhogy elkezdtük az autóval való foglalkozást nagyon aktívan. A Tagai Racing Technology fogja felkészíteni a versenyekre.

Forrás: Duen Forrás: Duen

A teljes cikkért és további képekért kattintson DuEn oldalára!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK