Wéber Gábor nevét kevesen nem ismerik, Kiss Norbert még "csak" most robbant be. A minap újabb internetes szimulátorbajnokok próbálhatták ki magukat a gyorsasági szakág márkakupás autóiban - nézzen róla videót!

Wéber Gábor újságíróként, szimulátorbajnokként kezdett "igazából" is versenyezni, hogy egészen a csúcsig, a Gyorsasági Országos Bajnokság Shell V-Power Racing Renault Clio Kupa bajnoki címéig jusson. Jelenleg is nagy csatában van a trónkövetelő Makai Györggyel - a szezonzáró hungaroringi hétvégén (október 1-2.) egészen biztosan minden eddiginél komolyabbat fognak meccselni.

Forrás: [origo]

Kiss Norbert pedig a másik márkakupa-sorozatban, a Mobil1 Opel Astra Classic Kupában vitézkedik. Alig pár hónapja indult először, s már futamokat nyert, pole pozíciót szerzett Mogyoródon - és ő is szimulátorbajnokból avanzsált versenyzővé.

Forrás: [origo]

Ahogy a 24 éves Tamás Adrián és a 21 esztendős Michelisz Norbert is a monitorok elől érkezett, hogy a gokartos Varga Péterrel egyetemben szeptember 13-iki tesztnapon kipróbálja, milyen is kupás Astrával/Clióval körözni a Ringen - a Zengő Motorsport Egyesület jóvoltából.

Autósmozi: szimulátorbajnokok a Hungaroringen - 3:17 p.

Lényeg, hogy a töretlen népszerűségnek örvendő, a nézőket futamról futamra látványos párharcokkal szórakoztató Astrákban, Cliókban bárki szerencsét próbálhat - akár belőled is lehet a jövő bajnoka!