Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

James Bond Ford Kába ül

Vágólapra másolva!
Míg a legutóbbi 007-es filmben egy Ford Mondeóba ült be James Bond, a következő kémmoziban már az új Ford Kában lesz látható. A Ford miniautója a film premierje előtt, valószínűleg már az októberi Párizsi Autószalonon bemutatkozik.
Vágólapra másolva!

Azt már korábban bejelentették, hogy a Ford egy évvel a Fiat 500 debütálása után akarja piacra dobni az azonos alapokra épített új Kát. A gyártás valamikor az év közepén kezdődhet meg a lengyelországi Tychyben, ahol a Fiattal egy gyártósoron készülnek majd a kis Fordok. Arra ne számítsunk, hogy a két jármű túlzottan hasonlítana egymáshoz. Szinte csak a Pandából származó padlólemez és a futómű lesz azonos, a külső és a belső is jelentősen különbözni fog a két kocsin.

A két miniautó motorválasztéka feltehetően teljesen különböző lesz. Állítólag a Ka sportverziójához egy 1,4 literes, 150 lóerős turbómotor jár majd, de a gyengébb motorok is eltérőek lesznek. Valószínűleg még a csúcsverzió is kevés lenne ahhoz, hogy az Aston Martin DBS-ét végleg lecserélje Bond, de pár jelentet erejéig azért a Ka is szerepet kap az ősszel érkező új, Quantum of Solace nevű Bond-filmben.



Werkfilm az új Bond-moziról. A Ford Ka 2:24-nél tűnik fel
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről