Változás az időmérőkön

Vágólapra másolva!
Lezajlottak a Hygiasept Kupa második időmérői, és elmondható, hogy szinte minden kategóriában van változás. Wéber Gábor sérülései ellenére megnyerte a Seatok edzését.
Vágólapra másolva!

A szombati versenyek után már gyanítható volt, hogy több helyen változás lesz az időmérőn, hiszen a versenyben futott leggyorsabb körök alapján sok helyen nem a pénteki időmérő győzteseinek állt a zászló.

Érdekes módon a Seat Leon Szuperkupában nem Michelisz Norbert, vagy a versenyt nyerő Kiss Norbert állt az élre, hanem a még mindig a sérüléseivel bajlódó Wéber Gábor, aki láthatóan egy körön már nagyon gyors, de a vasárnapi verseny legnagyobb kérdése az lesz, hogy hogyan bírja a teljes versenytávot. Kiss Norbert csak egy hajszállal maradt le a pole-ról, míg Michelisz szintén nem túl nagy hátránnyal harmadik. Hatvani Bálint a negyedik, majd szakadék következik.

A Suzuki Kupában helyre állt a rend: Assenbrenner Tibor elfoglalta az első rajtkockát, míg mögötte ismét nagy csatát vívott Lendvai István és a végül harmadik helyről rajtoló Farkas László.

A nagy túraautóknál is változott a helyzet, de nem számottevően. A versenyben hatalmas csatát vívó Rácz István ezúttal 3 századdal meg tudta verni Walter Csabát, tehát vasárnap ő rajtolhat a legjobb helyről. Bódis Kálmán ismét a harmadik, majd következik még két Porsche, Szamosvári Béla és Perényi Zoltán vezetésével.

A kis túraautóknál már nem változott a helyzet, vagyis Zentai Sándor rajtolhat az élről, míg mögötte Walterné Dancsó Adrienn következik. Ezúttal is a kistúrásokkal együtt indul a cliós mezőny, amelyet Vida János nyert meg, aki egyben a harmadik rajtkockát is megszerezte az összevont rajtrácson.

A formaautóknál is van változás, hiszen a versenyben nagyon gyors Eszenyi László ugrott be az élre, akit szorosan követ Chanoch Nissany. Itt még nagy csata várható, hiszen nincs 5 század a két versenyző között.