Online videójáték a Volkswagentől

Vágólapra másolva!
Online virtuális játékot indított a Volkswagen, amellyel az új Golf GTI május 22-re tervezett brit piaci startját szeretné népszerűsíteni.
Vágólapra másolva!

Bárki kipróbálhatja magát a Volkswagen új virtuális játékában, amely igazából nem más, mint egy reklámeszköz az új Golf GTI népszerűsítésére. Nagy-Britanniában május 22-én indul az autó értékesítése, akik a játékban a legjobbak lesznek, három hónapos tesztidőszakot nyerhetnek.

A játék a GTIProject.com cím alatt érhető el, a sokak gyerekkorából ismert, műanyag panelekből összerakható Scalextric pályán kell elérni a lehető legjobb időt az 1:43 méretarányú GTI volánja mögött. Több mint kétszáz kicsinyített épületet látni a pálya mellett, amelyet egyébként valóban felépített a Volkswagen, méghozzá egy hatvanfős modellező csapat segítségével.

Kétliteres, 210 lóerős turbómotorral érkezik az új Golf GTI, legnagyobb nyomatéka 280 Nm. Százra 6,9 másodperc alatt gyorsul, erőátviteléről a továbbfejlsztett, hatfokozatú DSG-váltó gondoskodik. A legjobb időt elérők közül sorsolják majd ki azt a szerencsést, aki három hónapon keresztül a sajátjának érezheti majd az új GTI-t.

Forrás: [origo]