Saját menüje leplezte le az új Audi A3-ast

Vágólapra másolva!
Még csak az utasteret mutatta meg az Audi, de a menüből kiszivárgott két kép az autó külsejéről is. A hetedik VW Golf testvérmodellje különleges, nagyautós extrákat kap.
Vágólapra másolva!

Forrás: Audi

A Las Vegas-i Consumer Electronics Show standján állította ki az Audi a vadonatúj A3-as utasterét, hogy bemutassa az újdonság elektronikai rendszereit. Kiderült, hogy az alsó-középkategóriás Audi az A1-eshez hasonló műszerfalat kap kerek légbeömlőkkel, és az sem titok többé, hogy az ingolstadtiak egy rakás elektronikai kütyüvel is felszerelik az A3-ast, melynek négyajtós változata Győrben készül.

Forrás: Audi

Belekerül az A6-os hatalmas, hétcolos kijelzője is, háromdimenziós Google Maps navigációval, elektromechanikus kéziféket kap, és az MMI rendszer tapintással működtethető kezelőfelületét sem hagyják ki belőle. A nagyobb modellekből ismert extrák mellett egy újdonság, a multiple head-up display is debütál, így a sofőr mellett az utasok is az üvegre vetíthetik az őket érdeklő információkat.

Forrás: Audi

Bár tanulmány formájában már láthattuk, az autó tulajdonságait szabályozó menüben lebukott a végleges A3-as számítógépes grafikája. Nagy meglepetést nem okoz az autó, megkapja a hatszögletű hűtőmaszkot és az új, szigorúbb, LED-es fényszórókat, de az alapforma alapvetően változatlan marad. A hetedik Volkswagen Golf testvére élőben először a márciusi Genfi Autószalonon lesz látható.