Óriási pusztítást végzett a felborult kamion

Road Accident Multiple Angle
Vágólapra másolva!
Kevés rosszabb szituáció létezik annál, amikor a baleset egyik résztvevője egy többtonnás kamion. Egy ekkora jármű óriási pusztítást végez a nála kisebb és gyengébb autókban, amelyekben a túlélési esélyek elég rosszak.
Vágólapra másolva!

Ami ezen a videón látható, az a csodával határos. Egy négysávos autópályán halad a sűrű forgalom, amikor a kamion sofőrje jobbra akar sávot váltani. Eközben viszont nem veszi észre, hogy ott egy autó halad, ezért oldalról nekimegy, amitől az a kamion elé fordul, és innentől döbbenetes képsorokat láthatunk. A megpördült Nissan a belső sávban az elválasztó betonfalnak, illetve egy ott haladó másik autónak csapódik, de a java csak ezután jön.

Az irányíthatatlanná váló kamion pótkocsija felborul, egyenesen a két, már egyébként is csúnyán összetört autóra. A jelenetet több szemtanú és a megpördülő kocsiban lévő kamera felvételeiből is végignézhetjük. Szerencsére a durván kilapult járművekből gyakorlatilag sértetlenül mászik ki a két sofőr, és a kamionos sem sérült meg. Valószínűleg a beton elválasztónak köszönhetik, hogy élnek: ez akadályozta meg, hogy a pótkocsi teljesen az autókra boruljon, és a kamion vezetőfülkéjét is ez védte meg a felborulástól.