Bárány költözött a motor helyére

Sheep in the Tesla frunk / ????? ? "?????"
Vágólapra másolva!
Napjaink leginnovatívabb és talán legjobb elektromos autója a Tesla Model S. Elon Musk egy nagy és kényelmes limuzint alkotott, amely csöndben és károsanyag-kibocsátás nélkül jutattja el utasait A-ból B pontba. Igaz, ők az utas szót nem egészen így értették.
Vágólapra másolva!

Az elektromos Tesla Model S elég nagy ahhoz, hogy akár hét személy is elférjen benne, igaz, a csomagtér padlójából kihajtható apró padon, a menetiránynak háttal ezért nem leányálom az utazás. További trükk, hogy a helytakarékos villanymotorok és a padló alá költöztetett akkumulátorok miatt a kocsi orrában is ki tudtak alakítani egy plusz rakteret, ott, ahol a legtöbb autónál a belső égésű motor lakik.

Ezt az üreget elsősorban a töltőkábelek, a kötelező tartozékok és más apróbb holmik tárolására szánták. Ám ha egy ilyen szupermodern autó felbukkan a fura autós szokásokról (például a Ladák két kerékre állításáról) ismert Kazahsztánban, különleges dolgok is megtörténhetnek vele.

Egy csapatnyi ember ugyanis valamilyen ötlettől vezérelve kipróbálja, mi történik, ha egy bárányt tesznek be a Tesla orrába. Nos, az amatőr videó szerint egészen kényelmesen befért, még a tetőt is rácsukják, de valahogy az az érzésünk, hogy a bárányt erről a dologról nem kérdezték meg. Szerencsére nem indulnak így útnak vele, mert az már bőven kimerítené az állatkínzás fogalmát.