Nálunk még van Renault Mégane belső égésű motorral

Fotó: Renault
Vágólapra másolva!
Leálltak Spanyolországban az 5 ajtós és a kombi változatok gyártásával, de a GranCoupe néven futó szedán még velünk marad.
Vágólapra másolva!
Fotó: Renault

A Renault elektromos átállásának keretében Spanyolországban leálltak a belső égésű motorral szerelt Renault Megane gyártásával, helyette a villanymotoros Megane E-Tech Electric viszi tovább a nevet. Azonban Közép- és Kelet Európában továbbra is elérhető a belső égésű motorral szerelt Megane, hiszen Törökországban gyártják – és nem is nagyon akarnak leállni vele – a lépcsős hátú változatot, amelyet a hangzatos Megane GrandCoupe néven kínálnak.

Fotó: Renault

Minimálisak a változások az eddigiekhez képest, épp csak az EU által kötelezővé tett vezetőtámogató rendszereket vették fel az alapfelszerelések közé, illetve a dCi búcsúzásával már nincs alternatívája az 1,3 literes, 140 lóerős turbómotornak, igaz, a 6 fokozatú kézi kapcsolású váltó alternatívájaként 7 fokozatú duplakuplungos automatát is lehet kérni. A vásárlók Evolution és Technic felszerelések közül választhatnak, alapáron 7 colos érintőképernyőt adnak középre, a magasabb szinten jár a LED-es fényszóró, a 17 colos felni, az első-hátsó parkolóradar. Opciós a panorámatető, a nagyobb központi érintőképernyő és a 18 colos felni. Készletakció keretében 9 409 000 Ft-os kedvezményes áron kínálják a Renault Megane GrandCoupe modellt hazánkban.
 

Fotó: Renault

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!