Az oldal megtekintéséhez JavaScript1.1 szükséges. Ajánlott böngésző: Internet Explorer5.0-.


David Coulthard
Névjegy

KO-KO
Névjegy

Kovács Ági
Névjegy
Képgaléria

Erdei Zsolt
Névjegy
Képgaléria
Klubjaink

Német labdarúgás – Bundesliga Klub

Angol labdarúgás – Premiership Klub

Forma-1 klub

Vállalati rendezvények

Termékbemutatók, sajtótájékoztatók

Külön figyelmet fordítottunk egy minden kívánalmat tökéletesen kielégítő technikai háttér kialakítására, melynek segítségével akár 100 fős sajtótájékoztatókra, termék-, vagy cég-bemutatókra állunk rendelkezésükre. A ringet színpaddá átalakítva tarthatja meg beszédjét, mutathatja be Powerpoint prezentációját, melyet az óriáskivetítőn megjelenítünk. Eközben videón, CD-n, vagy akár DVD-n lejátszhatja terméke reklámfilmjét, melyet az étterem összes televízióján kivetíthetünk. A bemutatón használhatja csúcssebességű Internet elérésünket is. Külön említést érdemel az a lehetőség, hogy sajtótájékoztatójukat az Interneten élő adásban közvetítsük, lehetővé téve ezáltal Önöknek, hogy bemutatójukat az ország, sőt a nagyvilág bármely pontján élőben kísérjék figyelemmel.

Amíg Önök a hátsó teremben tájékoztatójukat tartják, kollégáink a körteremben előkészítik a minden igényszintet kielégíteni tudó svédasztalos fogadásukat.

Ha pedig cégük ünnepségét kívánják nálunk tartani, a tánc alá valót koncert szintű hangfalainkon vagy D.J.-nk, vagy akár egy élő zenekar a ringből szolgáltathatja.

 

 

 

 

 

 

 

 

BOXUTCA étterem, kávéház - 1065 Budapest, Bajcsy Zs. út 21.
tel.:354-1444 - e-mail:foglalas@box-utca.hu


Családi mulatság

Vállalati rendezvények

A 354-1444-as telefonszámon, vagy e-mailben!Aktuális étlapunk