Ingatlanbazár logó
Ennek a cikknek a megjelenését az Ingatlanbazár támogatása is segítette.

A Gyűrűk ura csinos sztárja eladja elegáns nyugat-hollywoodi otthonát

Vágólapra másolva!
Az ingatlan Hollywood egyik legkeresettebb utcájában van.
Vágólapra másolva!

Miranda Otto, a Gyűrűk ura filmtrilógia Éowyn-ja 2,75 millió dollárért árulja nyugat-hollywoodi otthonát. Éowyn a történet szerint egy rohani nemesasszony, akit Aragorn páncélinges szűznek nevez. A szerepet eredetileg Uma Thurman-nek szánták. Otto szerepelt többek között Steven Spielberg "A világok háborúja" című filmjében és a 2023-as "The Clearing" című televíziós minisorozatban is.

Gyűrűk Ura, Éowyn egy rohani nemesasszony, Miranda Otto, GyűrűkUraÉowyn
Éowyn hercegnő
Fotó: Photo12 via AFP/Archives du 7e Art

A Los Angeles Times szerint a színésznő 2017-ben 2.233.000 dollárért vásárolta meg ezt az ingatlant, ami Hollywood egyik legkeresettebb utcájában található. 

Az 1929-ben épült, 204 négyzetméteres lakótérrel rendelkező bájos ház úgy néz ki, mintha egyenesen egy magazinból kelt volna életre, így nem is csoda, hogy szerepelt is néhányban. 

image

A téglajárda és az édes, borostyánnal borított homlokzat egy csipetnyi varázslatot kölcsönöz a három hálószobával és 2,5 fürdőszobával rendelkező egyszintes, designer kész otthonnak.

image

A maga nemében egyedi élénkpiros bejárati ajtón túl egy modern kandallóval és ferde mennyezettel ellátott nappali található. Az étkezőbe egy francia ablakon keresztül áramlik be a fény.

image

Az étkezős konyha Viking sütővel, márványlapos pultokkal és nyitott polcokkal rendelkezik. Az egész lakást sötét keményfa padló, boltíves ajtónyílások, magas mennyezet és elegáns szegélylécek jellemzik. 

image

Az elsődleges lakosztályhoz egy gardróbszoba, egy kővel díszített kandalló és egy kültéri kijárat tartozik. A fürdőszobában luxus a márvány falak, dupa öltözőasztal, és egy ablak mellett elhelyezett fürdőkád van. Ezenkívül az otthonban van egy első emeleti iroda is.

image

A kertben van egy elegáns medence, egy szabadtéri konyha grillezővel és egy étkező is. 

image