Ingatlanbazár logó
Ennek a cikknek a megjelenését az Ingatlanbazár támogatása is segítette.

Cher eladja Malibu-i luxusházát

Vágólapra másolva!
Az ingatlan egy rövid autóútra van az óceántól.
Vágólapra másolva!

A színésznőként és énekesnőként is sikeres szupersztár 2022-ben hírdetette meg hét hálószobás, kilenc fürdőszobás megavilláját, akkor még 85 millió dollárért. Cher ezt az ingatlant 30 évvel ezelőtt vette meg 2,95 millió dollárért. 

Cher az 1970-es években
Fotó:  Wikipedia 

Az 1999-ben épült, aprólékosan megtervezett 1.207 négyzetméteres ház 1,7 hektáron helyezkedik el. Rövid autóútra van az óceántól és a környék népszerű strandjaitól és éttermeitől.

image

Ez a mediterrán stílusú ingatlan ötvözi az európai építészet fényűző megjelenését a kaliforniai élet könnyedségével. Az olasz palazzo zárt, boltíves bejárata a privát udvarba vezet. A nappaliban gyémántkoszorús mennyezet, és a padlótól a mennyezetig érő ablakok vannak. 

image

A konyhában a túlméretezett központi sziget, az íves tűzhelyalkov és a több mosogató teszi gyerekjátékká a főzést. A házban hét hálószoba van, és mindegyikhez tartozik egy saját erkély és fürdőszoba is. A lenyűgöző első lakosztályban meditációs szoba és spa fürdőszoba is van.

image

A birtokon van még egy teniszpálya és egy végtelenített úszómedence is. A házat Spanyolroszágból és Marokkóból származó csempék, Olaszországból és Franciaországból származó mészkő és márvány, valamint kézzel kovácsolt bronz ajtók díszítik. 

image

Forrás: Realtor.com