Jude Law-t megtámadta egy román politikus

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hölgyfórum Dinu Patriciu szenátor majdnem nekiment Jude Law-nak, mert azt hitte, hogy a színész el akarja lopni bátyja autóját. Az összetűzést csak Law testőre tudta megakadályozni, aki megvédte a színészt a felbőszült politikustól. A félreértést az okozta, hogy Patriciu elfelejtkezett arról, hogy bátyja eladta a gépkocsit egy autókölcsönző cégnek, amelyet így a filmesek törvényesen használtak.

"Meg voltam győződve arról, hogy egy csalóval állok szembe, mert úgy is volt felöltözve, mint egy valódi tolvaj. Mit gondolhattam volna, hiszen felismertem, hogy autó a bátyámé" - nyilatkozta az esetről Patriciu, aki később bocsánatot is kért az esetet sértetlenül megúszó színésztől.

Jude Law hivatalos oldalahttp://www.jude-law.net/

Jude Law az új Anthony Minghella-film, a Cold Mountain forgatása miatt tartózkodik Romániában. A mozi egy katona kalandos útját meséli el, aki az amerikai polgárháború közepette tart haza a feleségéhez. A szeretett asszonyt Nicole Kidman személyesíti meg, míg kisebb szerepekben Renée Zellweger, Natalie Portman és Donald Sutherland is feltűnik a filmben - írja az Ananova internetes újság.

Nézze otthon a karosszékből!

A tehetséges Mr. Ripley