Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumA jelenleg facér 29 éves színésznő a Proof című színdarabban való szereplése kapcsán töltött huzamosabb időt Londonban, ahol egyébként saját házzal rendelkezik. Így vall erről az ínséges időszakról: "Úgy vettem észre, hogy az angolok nem hívják találkákra egymást. Amerikában ez mindennapos dolog, nincs mögötte semmi hátsó szándék. Hiszen csak egy vacsoráról van szó, az isten szerelmére!"

A törékeny alkatú színésznő - saját bevallása szerint - azért kapott néhány vacsorameghívást, amelyek közül egyet sem utasított vissza. A Lovagregény című filmben szereplő, véleménye szerint "nagyon sármos" James Purefoy társaságában eltöltött estére emlékszik vissza a legszívesebben.

Úgy tűnik, Gwyneth magánélete nem túl mozgalmas mostanában, de legalább a szakmájában van mivel foglalkoznia. Most készülő Passion című filmjében egy leszbikus szerelmi jelenettel örvendezteti meg rajongóit. A jelek szerint ez jobban sikerült, mint az angol férfiakkal való ismerkedés: "a szerelmi jelenet fantasztikus, és igazi kihívást jelent" - mondta.

Korábban:
A romantikus Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow az angoloknak drukkol
Gwyneth Paltrow szexmentes kapcsolatban él