Guy Ritchie otthagyta Madonnát, és hazarepült

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A filmrendező férj Madonnával és Jennifer Anistonnal a főszerepben készítette el új filmjét, a Swept away-t, amely csak tovább rontott az amúgy is feszült viszonyon. Mint az ismeretes, a film nem aratott osztatlan sikert a tesztvetítéseken, a szakmai téren elszenvedett kudarc pedig a házaspár magánéletére is kihatott.

Nemrégiben Guy és Madonna Beverly Hills-i otthonukban, egy nagyszabású parti keretében ünnepelték a popdíva 44. születésnapját, amikor is újabb veszekedés tört ki köztük a közös munka kapcsán, melynek során Ritchie annyira feldühödött, hogy a partit követő reggelen visszarepült Londonba.

Egy, a párhoz közel álló barát így vélekedik a két sztár kissé viharos kapcsolatáról: "Guy rengeteg időt és energiát ölt új filmjébe, amelyben Madonnáé az egyik főszerep. Emiatt nagy nyomás nehezedik rá mostanában, főként mivel korábbi filmjei kifejezetten sikeresek voltak, és most attól tart, ez a mostani megtörheti a sikersorozatot. Mindez nyilván feszültséget okoz a házasságában is. Sajnálatos, hogy az incidens épp Madonna születésnapján történt."

Ritchie saját bevallása szerint igen esetlennek találta a felesége és Adriano Giannini, a férfi főszereplő közti filmbéli szexjeleneteket. "Kénytelen voltam rámutatni a pasas valamelyik kezére, aztán a feleségem hátsójára, majd közölni: 'Tedd oda a kezed.' Mindeközben el kellett hitetnem, hogy a jelenet egyáltalán nem bárgyú."

A házaspárhoz közeli források szerint Guy és Madonna azóta már kibékült, Ritchie szóvivője viszont még a szóváltás tényét is tagadta. Állítása szerint kettejük szerelme továbbra is töretlen.

Korábban:
Madonna védelmezi új filmjét
Halle Berry Madonnával csókolózik az új Bond-filmben