Nicole Kidman lesz Hollywood Madamja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIHeidi Fleiss azt állítja, hogy önéletrajzának jogait végső soron azért engedte át a Paramount Picturesnek, mert garantálták, hogy Nicole Kidman kelti őt életre a vásznon. Márpedig ez kétségtelenül hízelgő rá nézve, és nem utolsósorban garancia is a sikerre. Heidi Fleiss azonban egyszer már alanyi jogon is sikereket ért el. Egyedülálló jelenség volt Hollywoodban.

Egy gyermekgyógyász lányaként látta meg a napvilágot, és minden esélye megvolt, hogy tisztes polgári életet teremtsen magának. Ő azonban más utat választott. Már tizenéves korában kapcsolatba lépett Beverly Hills akkor leghíresebb Madamjával, és belevetette magát a luxusprostituáltak életébe.

"Két és fél évig voltam a csúcson, addig tartoztam Hollywood legkeresettebb lányai közé" - mesélte. "A világ leggazdagabb férfiaival háltam, akik az egész világon hatalommal bírtak, és döntéseik a gazdasági életet alapjaiban változtatták meg. Mámorító érzés volt, és rengeteget kerestem vele. Aztán egyszer csak a börtönben találtam magam. Úgy mentem be, mint egy Barbie baba, és úgy hagytam el, mint G. I. Jane. Volt időm megtanulni, mi a túlélés."

Heidi Fleiss fényűző életmódja és virágzó üzlete ugyanis szemet szúrt a helyi hatóságoknak. Egyre több lányt és fiút alkalmazott, és egyre befolyásosabb és híresebb kuncsaftok vették igénybe szolgálatait. Ennek fejében természetesen milliókat keresett évente, és lassan maga is hírességgé vált. Letartóztatása és bírósági tárgyalása az amerikai média egyik kedvenc témája lett, neki pedig meg kellett tapasztalnia, milyen az, ha mindenki magára hagyja. Adócsalásért, pénzmosásért, és különböző bűncselekények cinkostársként való elkövetéséért ítélték el három évre. Ő nem árulta el egyetlen ügyfele titkát sem, azok viszont hallgatásukkal árulták el őt.

Heidi Fleiss honlapjahttp://www.mrjoel.com/hollywood_madam.htmHeidi Fleiss: Panderinghttp://www.heidifleiss.com/Fotó Heidi Fleissrőlhttp://www.celebrity-gallery.com/content/pictures/HeidiFleiss/heidi1.jpgNicole Kidman a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/intezmenyek,_adattarak/nepesseg,_szemelyek/hires_emberek/szineszek/kulfoldi_szineszek/Nicole_Kidman/

Miután 1999-ben kiszabadult, új üzletágba fogott. Piacra dobta saját nevével fémjelzett ruháit, szexuális tanácsokkal szolgáló videókazettáit, és hamarosan önéletrajzát is megjelenteti könyv formájában. A Pandering című memoár márciusban jelenik meg, és nem sokkal később már filmet is forgatnak belőle. Fleiss ugyanis belegyezett, hogy Lisa Shrager forgatókönyvet írjon belőle, és Nicole Kidman főszereplésével, Steve Golin és Larry Kennar produceri támogatásával vászonra kerüljön az élete.

"Azt szeretném, hogy ez a film kicsit hasonlítson a Micsoda nő!-re, de látványában és energiájában inkább A sebhelyes arcú című filmre üssön" - nyilatkozta. "A prostituáltakkal és Madamokkal foglalkozó alkotások általában rosszul sikerülnek, és leginkább egy B kategóriás pornófilmre emlékeztetnek. Halálra unom őket. Márpedig az én életem egy percig sem volt unalmas." Erről várhatóan a Pay The Girl (Fizess a lánynak!) című film nézői is megbizonyosodhatnak.

Gy. D.