Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Saját film Elektrának, a Fenegyerek szerelmének

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Daredevil hivatalos honlapjahttp://www.daredevilmovie.com

Elektrának, a gyönyörű, de kíméletlen képregényhősnőnek önálló filmet készítenek Hollywoodban. A szupernő az Egyesült Államokban két hete nagy sikerrel játszott Fenegyerek (Daredevil) című produkcióban tűnt fel, melynek címszerepét Ben Affleck alakítja. A fenegyerek Batmanhez hasonló szuperhős, ám ő Gotham City helyett New Yorkban ügyel a rendre.

A Fenegyerek sztorija szerint Elektra hajdanán szerelmes volt a hősbe, ám amikor a lány dúsgazdag iparmágnás apja meggyilkolásával vádolja Daredevilt, az egykori szerelmesek halálos ellenséggé válnak. A cselekmény előrehaladtával a veszélyes szépség átáll a jók oldalára, majd a film végére meghal. Ez a tény azonban nem zavarja a stúdiót, a remélt anyagi siker fejében képesek feltámasztani a halott hősnőt. A produkciónak még nincs címe, a forgatókönyvön azonban már gőzerővel dolgozik egy csapat.

A Fox a múlt héten kiszivárogtatta, hogy Elektrát - megismételve Fenegyerek-béli alakítását - az a Jennifer Garner alakítja majd, aki a nagy sikerű Spielberg-produkcióban, a Kapj el, ha tudsz! című filmben tűnt fel egy nyúlfarknyi szerepben.

A fenegyerek először 1964-ben bukkant fel az azonos című Marvel-képregényben. Nappal ügyvédként segít a rászorultakon, éjjel pedig Batmanhez hasonlóan maszk mögé rejtőzve teszi helyre a rosszfiúkat. Gyermekkorában radioaktív folyadék került a szemébe, ennek következményeként megvakul, ám a többi érzékszerve emberfelettivé erősödik, így válik szuperhőssé.

Elektra 1980-ban tűnt fel a Fenegyerek-ben. Az eredeti verzióban nem rendelkezett szuperhős-képességekkel, csupán roppant harciassága és háromágú tőre tette őt különlegessé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről