A leghíresebb szeretők Scorsese filmjében

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nem sokkal a New York bandái című filmjének befejezése után Martin Scorsese ismét munkához lát. Júliusban kezdi meg legújabb produkciójának, a The Aviator-nak forgatását.

Az egyik leghíresebb, -hírhedtebb amerikai milliárdos, Howard Hughes életén alapuló filmben Leonardo DiCaprio játssza majd a főszerepet. Hughes a háború alatt vált igazán ismertté nagy feltűnést keltő megnyilvánulásai és Hollywood hírességeivel folytatott szerelmi kalandjai révén.

A showbiznisz számos vezéregyéniségét felvonultató filmben olyan hírességek is szerepelnek, mint például Gwen Stefani, a No Doubt énekesnője, aki már korábban is kacsingatott filmes szakma felé: a Ben Stiller főszereplésével készült Zoolander, a trendkívüli című filmben, illetve a Dawson és a haverok című tévésorozatban is felbukkant már.

Hughes szeretőit olyan nagy nevek fogják életre kelteni a vásznon, mint Cate Blanchet (Elizabeth, A tehetséges Mr. Ripley, Banditák, A Gyűrűk Ura I-II.), aki Katharine Hepburnt, valamint Kate Beckinsale (Pearl Harbour, Szerelem a végzeten), aki a titokzatos Ava Gardnert alakítja majd.