Vágólapra másolva!
A Dark Horizons információi szerint lehet, hogy az alkotók ismét előveszik egy újabb Csillagok háborúja trilógia tervét. A weboldal egy névtelen, "belső forrásra" hivatkozva közölte az információt.
Vágólapra másolva!

George Lucas évekkel ezelőtt egyszer azt nyilatkozta, hogy összesen kilenc filmet, vagyis három trilógiát tervez. De amikor belevágott a másodikba, már azt mondta, hogy a harmadik elkészítéséről lemondott. Az eredetileg tervezett VII-IX epizód A Jedi visszatér után történő eseményeket dolgozná fel.

Vajon ki játszhatná őket az új részekben?

A Dark Horizons forrása azt állítja, hogy Lucas Spielberggel is tárgyalt az új részekről, aki állítólag annak idején érdeklődött A klónok támadása megrendezése iránt is. Az információk szerint a forgatókönyveket Frank Darabont írná, aki többek között A remény rabjai és a Halálsoron scriptjét is jegyzi.

Tény, hogy a fent említett csapat - a 62 éves Harrison Forddal kiegészülve - már dolgozik az Indiana Jones sorozat negyedik részén. Csak azt nem tudni biztosan, hogy ez a csapatmunka maguknak az alkotóknak vagy csak a reménykedő és pletykát gyártó rajongóknak a fantáziáját mozgatta meg.

Solaria