Sean Penn társulhat Nicole Kidmannel

Vágólapra másolva!
Sean Pennt szemelte ki Sydney Pollack a legújabb rendezése férfi főszerepére. A színész már megkapta a forgatókönyvet, de egyelőre hezitál, hogy eljátssza-e a The Interpreter (A tolmács) című alkotás FBI-ügynökét, aki a Nicole Kidman alakította tolmácsot segíti a történetben.
Vágólapra másolva!

Sydney Pollack Hollywood egyik legtehetségesebb és legsokoldalúbb alakja, aki olyan klasszikus filmeket rendezett, mint A lovakat lelövik, ugye?, az Aranyoskám és a Távol Afrikától (a '90-es években pedig a Havana, a Sabrina és a Zuhanás); olyan alkotásokat támogatott kreatív producerként, mint A csodálatos Baker-fiúk, A tehetséges Mr. Ripley, az Értelem és érzelem, A nő kétszer vagy épp A csendes amerikai (és most is három új produkción dolgozik); végül pedig olyan alkotásokban játszott színészként, mint a Játékos, a Férjek és feleségek, a Tágra zárt szemek és az Ütközéspont.

Sydney Pollackkal dolgozni tehát megtiszteltetés, melyben hamarosan Nicole Kidman is részesül, miután elvállalta Pollack legújabb rendezésének, a The Interpreter című filmjének főszerepét. A történetben Kidman egy tolmácsot alakít, aki egy ENSZ-képviselő mellett dolgozik Dél-Afrikában. Egy alkalommal véletlenül fültanúja lesz egy összeesküvésnek, mely a helyi kormány megdöntését célozza. Kénytelen tehát beavatkozni, hogy megakadályozza a politikai bűncselekményt, és ebben egy FBI-ügynök lesz segítségére.

A Szövetségi Nyomozóiroda alkalmazottját Sean Penn játssza majd - feltéve, hogy elfogadja a felkérést. A színész egyelőre gondolkozik, miután idei két alakítása (a 21 Grams című filmben és a Titokzatos folyó-ban játszott karaktere) nagy elismerést váltott ki, és rengeteg új ajánlatot eredményezett. Ázsiója ráadásul még tovább nőhet, ha a híresztelések beigazolódnak, és valóban Oscar-díjat kap valamelyik munkájáért.