Nicolas Cage mindkét nőt visszautasítja

Vágólapra másolva!
Nicolas Cage úgy érezte, muszáj végérvényesen tisztáznia a félreértést. A napokban kijelentette: a bulvársajtó értesüléseivel ellentétben sem egykori feleségéhez, Lisa-Marie Presleyhez, sem Angelina Jolie-hoz nem fűzik gyengéd szálak. A National Treasure című filmet forgató színész tehát jelenleg egyedül él.
Vágólapra másolva!

Nicolas Cage bejelentette, ismét a szinglik életét éli, tagadván azokat a híreszteléseket, hogy exnejével, Lisa Marie Presleyvel, vagy volt filmbéli partnerével, Angelina Jolie-val járna - adta hírül a WENN.

"Határozottan kijelenthetem, nem vagyunk együtt. Óvatosan kell bánni a bulvárlapokban megjelent hírekkel" - nyilatkozta az Access Hollywood című tévéműsornak arra a pletykára reagálva, miszerint tavaly decemberben újraélesztette volna kapcsolatát Lisa Marie-val.

Ami az Angelina Jolie-val való románcát illeti, azt mesélte: "A Tolvajtempó forgatása idején találkoztunk, de soha nem randevúztunk. Fogalmam sincs, honnan terjedt el ez a pletyka. Ha barátságos vagy néhány emberhez, rögtön akad valaki, aki téves következtetést von le. Nem találkozgatok senkivel, jelenleg szingli vagyok" - tette hozzá a színész, aki épp legújabb, National Treasure című filmjén dolgozik.