A két fiatal sztár egy független sci-fi thriller szerelmespárját alakítja.

Forrás: HavariaPressJoaquin Phoenix, a Jelek című M. Night Shymalan-film sztárja már legújabb filmjét forgatja, előző filmjét azonban csak nemrég mutatták be az Egyesült Államokban.

 Az óriási népszerűségnek örvendő, ám ennek ellenére visszahúzódó sztár It's all about love című új, műfaját tekintve sci-fi thriller filmjét az idei Sundance fesztiválon láthatta először a közönség, és hatalmas sikert aratott.

A különleges arcú fiatal színész partnere a filmben a Rómeó+Júlia sztárja, Claire Danes. A produkció történetének középpontjában a Phoenix alakította figura áll, aki meglátogatja a vele rendkívül hűvösen viselkedő, híres korcsolyázónő feleségét New Yorkban, hogy rendezzék végre a váláshoz szükséges papírokat. Aztán a férfi szép lassan rájön, hogy felesége körül valami nem stimmel, valami rendkívül baljós dolog van a levegőben, és a lányt halálos veszély fenyegeti...

A film direktori székében a Születésnap című dogma-film dán rendezője, Thomas Vinterberg ül, aki a filmet forgatókönyvíróként is jegyzi. A film magyarországi premierjéről még nincs adat.