Colin Farrell a Miami Vice moziváltozatában

Vágólapra másolva!
Colin Farrell és Jamie Foxx főszereplésével elkészítik a nyolcvanas évek népszerű zsarusorozatának filmváltozatát. Arra is van esély, hogy a televízióban is folytatni fogják a floridai kopók kalandjait.
Vágólapra másolva!

A Variety információi szerint Michael Mann, a floridai rendőrös sorozat régi producere lesz most egyszerre rendezője és forgatókönyvírója is a Miami Vice-filmnek. Sikeres tévéproduceri tevékenysége után Mann a legelismertebb hollywoodi rendezők közé küzdötte fel magát, olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Szemtől szemben, a hét Oscar-díjra jelölt A bennfentes vagy Az utolsó mohikán 1992-es változata. Az Universal stúdió állítólag azt is fontolgatja, hogy a mozifilm bemutatását összeköti a sorozat újjáélesztésével.

A Miami Vice 114 epizódot ért meg 1984 és 1989 között, 15-ször jelölték Emmy-díjra, és Magyarországon is nagy sikerrel vetítették.

Már megkezdődött a szereplőválogatás is. Csaknem biztos, hogy Colin Farrell és Jamie Foxx fogja játszani a zsarupárost, Sonny Crockettet és Ricardo Tubbst, akiket annak idején Don Johnson és Philip Michael Thomas alakított. Farrellnek elsősorban A fülke című filmje hozta meg a népszerűséget. Foxx legutóbbi filmje, a Collateral - A halál záloga, amelyben Tom Cruise partnereként főszerepet kapott, a jövő héten érkezik a hazai mozikba.