Ezen a héten a legtöbb moziban egy keserédes komédiával, egy botrányos Jézus-filmmel, illetve egy maximális hangerőn dübörgő vígjátékkal várják a premierfilmekre vágyó közönséget.

Something's Gotta Give - 2003
Rendező: Nancy Meyers
Szereplők: Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves, Amanda Peet, Frances McDormand, Jon Favreau
Képek a filmből | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap | Előzetes

Elsőként a Mel Gibson főszereplésével forgatott Mi kell a nőnek? című alkotást is jegyző rendezőnő Minden végzet nehéz című új filmjét ajánljuk figyelmükbe. A valóságos sztárparádét kínáló moziban Jack Nicholson, Diane Keaton, a Bérgyilkos a szomszédom-ból ismert Amanda Peet és Keanu Reeves kergetőzik Ámorral.


Harry, az öregedő agglegény (Nicholson), legfrissebb hódításával Marinnal (Peet) a lány sikeres drámaíró anyjának (Keaton) házában szeretne eltölteni egy hétvégét. Amikor a férfi szíve szorítani kezd, hamar kiderül, hogy a romantikus hétvégének lőttek. Marin anyja, Erica elvállalja, hogy vigyáz a férfira, s a két ember lassan egymásra talál. A helyzetet bonyolítják a Harryt kezelő fiatal orvos (Reeves) s a természetével nehezen bíró agglegény további nőkalandjai.

A nemzedékeken átívelő szerelmi szálakkal remekül dolgozó rendezőnő komédiája rafináltan mutatja meg az átjárót a fiatalabb és az idősebb korosztályok között, s így ez garantálja, hogy Nancy Meyers filmjén jól szórakozhat a család bármely tagja.