Jack Black lesz King Kong ellenfele

A Rocksuli sztárja leszerződött Peter Jackson legújabb kasszasikergyanús filmjéhez. Naomi Watts partnerét alakítja majd a King Kongban.

A 35 éves színész Carl Denham dokumentumfilmest játssza A Gyűrűk Ura-trilógia rendezőjének legújabb alkotásában. Denham a 30-as évek New Yorkjában szeretne nevet szerezni magának alkotásaival. Black partnerét, Ann Darrow-t az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts alakítja majd. Darrow amerikai színésznő, aki a Broadwayon szerepel különféle zenés-táncos show-kban.

Jackson elmondása szerint mindenben hű akar maradni az 1933-as eredeti King Kong filmhez, s nem veszi figyelembe az 1976-ban leforgatott remake-et. A forgatás helyszíne Új-Zéland lesz, s a munkálatok hamarosan megkezdődnek.
 
"A Pop, csajok, satöbbi óta szerettem volna együtt dolgozni Jack Blackkel" - nyilatkozta Jackson, aki A Gyűrűk Ura-filmekből ismert csapatával Fran Walshsal és Philippa Boyensszel együtt írja a remake forgatókönyvét. "Jack egy intelligens és sokoldalú színész, akit hihetetlen energiával és kisugárzással áldott meg a sors. Nagyon örülök, hogy ő is része lesz a King Kong-filmnek."

Blacket a Richard Linklater rendezésében készült Rocksuli-ért Golden Globe -íjra jelölték.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK