A mozik felé száguld a Knight Rider

Mozifilm készül a 80-as években népszerű tévésorozatból, a Knight Rider-ből. David Hasselhoff újra Michael Knight szerepébe bújhat, még ha nem is az övé lesz a főszerep - írja az Empire Online.

Úgy tűnik reneszánszát éli a 70-es és 80-as évek sikeres amerikai tévésorozatainak mozis újraélesztése. Az elmúlt években immár két részt is megélő Charlie angyalai, valamint az itthon a héten a mozikba kerülő Starsky és Hutch után nemsokára jön a Knight Rider is. Ki tudja mennyit kell várni a T.J. Hooker, vagy a San Francisco utcái moziváltozatára, mindenesetre a Hazárd megye lordjai megfilmesítésére már van biztos ígéret, talán Britney Spears-szel a főszereplők között.

Az egykoron itthon is nagy sikerrel vetített Knight Rider minimális koncepciót is vinne az újraélesztésbe: habár David Hasselhoff, a sorozat főszereplője az egész estés filmben is Michael Knight-ot játssza majd, viszont K.I.T.T. kormánykerekét egy fiatalabb kollegája venné át. Az órájával szívesen beszélgető Hasselhoff - aki mellesleg Németországban sikeres popsztárként is ismert - az új Knight Riderben visszahúzódik a főként tanácsokat adó, szellemi hátteret jelképező mentor szerepébe.

Az első hírek szerint a készítők Ben Affleck-et látnák szívesen akciózni a beszélő sportkocsiban, bár kétséges, mennyire állna jól J.Lo ex-vőlegényének a Hasselhoff védjegyévé vált bundesliga-frizura. Az ex-Baywatch sztár, aki egyben társ-producere is lesz a filmnek, reméli hogy a sorozat igazi sztárja, a szuperkocsi hangját kölcsönző William Daniels is részt vesz az új Knight Riderben.

A tervek szerint a filmet az év második felében kezdik el forgatni, és valószínűleg 2005-ben már látható is lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK