Kirsten és Orlando intim beszélgetése

Vágólapra másolva!
Itt a lehetőség, hogy premier előtt megnézd Cameron Crowe új filmjének egy jelenetét, amelyben Kirsten Dunst és Orlando Bloom telefonon randiznak egymással!
Vágólapra másolva!

Az Elizabethtown-t, Cameron Crowe új romantikus vígjátékát november 17-én mutatják be a hazai mozikban, de az [origo] filmklub olvasói már most megnézhetnek egy tízperces, magyar felirattal ellátott részletet a filmből, amelyben Orlando Bloom és Kirsten Dunst első randi helyett egész éjszakás telefonbeszélgetést folytatnak egészen napfelkeltéig. A jelenet tökéletesen visszaadja azt az érzést, amikor nem akaródzik letenni a telefont, annyira jó hallgatni a másik hangját; ha valaha átéltél ilyesmit, egész biztosan tetszeni fog!

Cameron Crowe Hollywood egyik sajátos jelensége: bár filmjeit a nagy stúdiók égisze alatt készíti sztárok felvonultatásával, kompromisszumokat nem ismerve ragaszkodik egyéni hangjához és látásmódjához. Az eredmény őt igazolja, csupa remekbe szabott darab került ki a kezei alól 1989-es első nagyjátékfilmje, a John Cusack főszereplésével készült Mondhatsz akármit óta. A Crowe-téka további tagjai mostanáig: Facérok, Jerry Maguire, Majdnem híres, Vanília égbolt.