Sorozatgyilkos a csatornapatkányok ellen

Vágólapra másolva!
Végre némi önmérsékletet mutatnak az utóbbi hetekben túlzottan és hiábavalóan felpörgött filmforgalmazók, és csak négy új alkotást küldenek a vásznakra a héten. A karácsonyi szezon egy jópofa animációs és egy bugyuta családi filmmel indul, megjött az évi betevő Woody Allenünk, és ráadásként még egy kosztümös magyar filmet is kapunk.
Vágólapra másolva!

Scoop - 2006
Képek | Előzetes | Hivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák

Miről szól? Egy újságírónak készülő, amerikai lány fülest kap egy elhunyt riporter szellemétől: az angol arisztokrácia egyik tagja, Peter Lyman a tarokk-kártyás gyilkos, akit a rendőrség üldöz. A lány egy bűvész bevonásával nyomozni kezd Lyman után, de azzal nem számol, hogy a férfi vonzereje alól nem tudja majd kivonni magát.

Ki a rendező? A hetvenéves Woody Allen még mindig legyárt évi egy filmet, ez az idei.

Kik a szereplők? Allen legnagyobb örömünkre már másodszor dolgozik Scarlett Johanssonnal, aki az újságírótanoncot alakítja. Az angol arisztokratát az ausztrál Hugh Jackman játssza, a bűvészt maga Allen formálja meg.

Kinek ajánljuk? A Füles nem olyan izgalmas, mint a tavalyi Match Point, de humorosabb és bájosabb, mint az utóbbi évek átlagos Woody Allen-filmjei, bátran ajánljuk könnyed szórakozásként.