A panda odacsap

Vágólapra másolva!
Láttál már kung fuzó pandát? Ha még nem, akkor okvetlenül nézd meg a DreamWorks új animációs filmjének, a Kung Fu Pandának az első, magyar nyelvű előzetesét!
Vágólapra másolva!

A DreamWorks animátorai egyszerűen lelőhetetlenek: a Shrek negyedik részét 2010-re tervezték be, de a Madagaszkár már jövőre folytatódik és 2008-ban debütál a mozikban a Kung Fu Panda is. Utóbbi film első, magyar nyelvű előzetesét a videóablakra kattintva máris megnézheted.

A sztori főhőse természetesen egy panda, aki Po névre hallgat és imádja a kung fut. Ő maga nem éppen sportos alkat, inkább afféle tohonya figura, legalábbis addig, amíg nem csatlakozik példaképeihez, a kung fus Tigrishez, Daruhoz, Sáskához, Viperához és Majomhoz, akik elkezdik a kiképzését. Hamarosan szüksége is lesz harcművészeti tudására, ugyanis megjelenik a színen a gonosz hóleopárd, akivel szemben Pónak meg kell védenie társait.


Nézd meg ezt a vicces angol nyelvű videót is, amelyben a Pót "szinkronizáló" Jack Black mutatja be a filmet, és közben megpróbál meggyőzni minket arról, hogy ért a kung fuzáshoz. A film angol nyelvű változatában az összes főszereplőt világsztárok szólaltatják meg, Blacken kívül Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan és Lucy Liu is a hangját adta a produkcióhoz.