Vágólapra másolva!
E pillanatban még nehéz elképzelni, de hamarosan véget ér a kánikula és ezzel egy időben megtelnek a mozik jobbnál jobb filmekkel. Az őszi szezon gazdag kínálatában megtalálható a romantikus szerelmes Nicole Kidman, a Star Wars animációs továbbgondolása, valamint James Bond, Robert De Niro és Herendi Gábor visszatérése is.
Vágólapra másolva!

Star Wars - A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars)
Bemutató:
szeptember 18.

Miről szól? Anakin Skywalker Jabba elrabolt gyermeke nyomába ered, de a gonosz Dooku gróf mindent megtesz, hogy küldetése ne teljesülhessen.

Miért muszáj látni? Túlzás volna azt állítani, hogy muszáj, de az igazi, eltántoríthatatlan Star Wars-rajongók még ezt a kissé szögletesre animált mesét sem hagyhatják ki.

Szeretni fogod, ha bejött a Star Wars: A klónok támadása és a Batman: Gotham lovagja

+ + +

Hívatlanok (The Strangers)
Bemutó:
szeptember 25.


Miről szól? Fiatal szimpatikus párocskát elvetemült maszkos emberek terrorizálnak az elhagyatott házukban.

Miért muszáj látni? Mert még sose láttunk ilyet... nem, viccen kívül, nem sok jót hallottunk a Hívatlanok-ról Liv Tyler jelenlétén kívül, de mivel a remek francia eredetit (Ils) nem hozzák be, maradt ez.

Szeretni fogod, ha bejött Az elhagyott szoba és a Silent Hill

+ + +

Zuhanás (The Fall)
Bemutató:
október 9.


Miről szól? Mítikus hősök elevenednek meg egy kórházi szobában dekkoló kaszkadőr történetei és egy törött karú kislány fantáziája segítségével.

Miért muszáj látni? Ha következetes történetre nem is számíthatunk, a pazar látvány garantált.

Szeretni fogod, ha bejött a Hős, Madonna Bedtime Story-ja és a R.E.M. Losing My Religion-je

+ + +

Ananász expressz (Pineapple Express)
Bemutató:
október 23.


Miről szól? Egy szívós arc fűdílerével együtt kénytelen menekülőre fogni a dolgot, miután véletlenül egy gyilkosság tanúja lett.

Miért muszáj látni? Aki szimplán röhögni szeretne egy sztónerfilmen, annak azért, aki meg David Gordon Green furcsa kanyart vett pályafutását követő filmmániákus, annak azért.

Szeretni fogod, ha bejött a Kalandférgek és a Freaks and Geeks