Diana hercegnő zaklatja a volt pasiját a róla készülő filmben

2011.11.07. 12:01

Az idei év legnagyobb színésznői áttörése kétségtelenül Jessica Chastainé. Szerepelt a nálunk jövő héten mozikba kerülő Az adósság-ban, Ralph Fiennes Coriolanus-ában, Terrence Malick Az élet fája című filmjében (és a következő, még készülő filmjében is), A segítség-ben, továbbá Al Pacio Wilde Salomé-jában, Michael Mann lányának, Ami Canaan Mann-nek a Texas Killing Fields-ében és John Hillcoat The Wettest Country in the World-jében.

Forrás: AFP
Jessica Chastain | Diana hercegnő 1996-ban

Jelenleg a Mama című horrorfilmet forgatja, és elvállalta a női főszerepet a Horizons című sci-fiben Tom Cruise oldalán. Mindezek után leszerződött egy olyan filmre, ami valószínűleg minden eddiginél nagyobb figyelmet irányít majd rá: Diana hercegnőt fogja eljátszani Oliver Hirschbiegel (A bukás, Invázió) életrajzi filmjében. Több Diana-film is tervben volt az utóbbi években, de úgy fest, ez lesz a befutó, mert már folyik az előkészítése, és márciusban elkezdődik a forgatás.

A Caught in Flight című film valószínűleg nagy port kavar majd, mert Diana és Hasnat Khan szívsebész kapcsolatára fog koncentrálni, ami 1995-ben kezdődött, és Diana 1997-es halála előtt néhány hónappal ért véget. A kapcsolatnak az orvos vetett véget, és a film állítólag sérült lelkű emberként ábrázolja majd Dianát, aki a szakítás után zaklatja a férfit, és Dodi Fayeddel is csak azért jön össze, hogy volt barátját féltékennyé tegye.