Beszélj hozzád! - Hőrich Nóra Lili

2011.11.30. 15:15

Folytatódik legendásnak szánt videósorozatunk, amelyben azt kérdezzük meg filmesektől, hogy mire figyelmeztetnék 16 éves önmagukat, ha csak harminc másodperc és egy különleges időtelefon állna rendelkezésükre.


Amikor Hőrich Nóra Lili két évvel ezelőtt debütált a Papírrepülők című filmben, elsőként mutattunk rá, hogy egy kivételes szépségű és kiemelkedő tehetségű színművésznő tűnt fel a porondon. Később tisztességes helyezést ért el mind a legvonzóbb harminc alatti magyar színésznőket rangsoroló listánkon, mind pedig a tavalyi Cool Listán.

Szerepelt pár reklámban (ezt például számtalan országban sugározzák), egy rosszemlékű (Férfiak) és egy díjnyertes (Léna) rövidfilmben, valamint hamarosan láthatjuk a Tarr Béla által gründolt 2011 Magyarország című no-budget szkeccsfilm azon részében, amelyet Szabó Simon rendezett (erről talán annyit elárulhatunk, hogy egy laza Duna-parti szopással kezdődik). Ezt az epizódot Szabó Simon jövőre egy nagyjátékfilmben készül kibontani, amelynek a címe Napjaink, az abszolút főszereplője pedig Nóra lesz.

A 23 éves színésznő nyáron dolgozott nemzetközi szuperprodukcióban is: az egyik legfelkapottabb fiatal francia színésszel (Vincent Lacoste) forgattak egy vicces kis jelenetet, amely majd az Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté DVD-kiadására fog rákerülni jövőre.

- - - - - - - - - - - - - - -

A Beszélj hozzád!-sorozat korábbi részeit itt tudod megnézni.