Magyar jegyespárt várnak Mads Mikkelsen filmjébe

Vágólapra másolva!
Magyar jegyespárt, falut és viccet is várnak a Move On című, Mads Mikkelsen főszereplésével, a közönség bevonásával készülő filmes projekthez.
Vágólapra másolva!

Mint arról a cannes-i filmfesztivál alatt Asger Leth (Borotvaélen) rendező személyesen beszámolt nekünk, a különböző európai országokban játszódó, nyolc epizódból álló road movie-ban Mikkelsen titokzatos küldetést végrehajtó figurája Magyarországon "találkozik egy, a korábbi epizódokban már felbukkanó, titokzatos nővel. Egy izgalmas éjszakát tölt nálunk, melynek során egy partiba is ellátogat".

Forrás: AFP
Mads Mikkelsen és Asger Leth Cannes-ban

A titokzatos nő szerepére Európa-szerte keresik a megfelelő embert, a partiból viszont úgy tűnik, menet közben vidéki esküvő lett: a Move On honlapján várják az ötleteket, hogy melyik magyar faluba vetődjön el Mikkelsen figurája, illetve olyan esküvőre készülő párok is jelentkezhetnek a lánykérést megörökítő videóval, akik szeretnék a filmben eljátszani az összeházasodó párt. Várnak továbbá (nem bántó, nem ordenáré) vicceket, amik közül kiválasztják azt, amit az egyik jelenetben egy magyar kamionsofőr elmesél majd Mikkelsen figurájának. Ezek mellett filmzenével és aranyos háziállattal is lehet pályázni a filmbe kerülésre.

A Deutsche Telekom által finanszírozott Move On forgatása júliusban kezdődik és öt héten át tart majd. A nyolc epizód a tervek szerint először websorozat formájában lesz megtekinthető, majd egy filmmé összefűzve Berlinben mutatják be.

- - - - - - - - -

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., amely a Deutsche Telekom csoport tagja.