Ki volt a legszebb a Golden Globe-on?

Cate Blanchett, Golden Globe 2014
Vágólapra másolva!
A vasárnapi Golden Globe-átadóval teljes gőzzel beindult az idei díjszezon. Nemcsak a filmek versenyeznek azonban, a sztároknak mostantól egyik vörös szőnyeg után a másikon az ízlésüket, a stílusérzéküket és nem utolsósorban a koplalási hajlandóságukat is bizonyítaniuk kell. Cikkünkben összegyűjtöttük, mivel rukkoltak elő kedvenc színésznőink, és a legnagyobb melléfogásoktól a legszebb ruháig haladunk. Sokszor a szépségtől elalélva, máskor azonban a teljes értetlenségtől döbbenten állunk ruhaválasztásaik előtt. 
Vágólapra másolva!

25. Sandra Bullock

Rögtön essünk is túl az este legfájdalmasabb emlékén. A világ egyik legvagányabb nője hogy nyúlhatott ennyire mellé? A babarózsaszín és babakék taft külön-külön is ronda, de így együtt menthetetlen.

Sandra Bullock Forrás: AFP

- - -

24. Naomi Watts

Talán mégsem estünk túl a legrosszabbon. Watts vörös szőnyeges megjelenései legtöbbször egyedi és különleges választásairól szólnak, ebben a bőre és haja árnyalatába teljesen beleolvadó, formátlan valamiben azonban semmi különleges nincs.

Naomi Watts Forrás: AFP

- - -

23. Amber Heard

Az egyelőre nem elsősorban színésznőként, hanem Johnny Depp barátnőjeként ismert Heard biztosan nagyon készült erre az estére. Sajnos azonban nem sikerült maradandó emléket hagynia. Van szomorúbb szín, mint a szürkéskék?

Amber Heard Forrás: AFP

- - -

22. Zooey Deschanel

Értjük, hogy az ő védjegye ez a bájos, retrós, kislányos stílus, de minden évvel egyre reménytelenebbül unalmas.

Zooey Deschanel Forrás: AFP

- - -

21. Margot Robbie

A Wall Street farkasá-val egy csapásra ismertté vált színésznő sokkal okosabban is választhatott volna. A ruha felső része gyönyörű, de a medencecsontig érő hasítéknál kevés olcsóbb megoldás létezik.

Margot Robbie Forrás: AFP


20. Bérénice Bejo

Jó lenne belelátni egyes divattervezők fejébe. Most például fogtak egy piros otthonkát és teljességgel logikátlan módon tülldarabokat aggattak rá. Csak az a szerencse, hogy még így sem tudták elhomályosítani Bejo fantasztikus szépségét.

Berenice Bejo Forrás: AFP

- - -

19. Mila Kunis

Mintha ő maga sem lenne meggyőződve arról, hogy jól választott. Az arcára van írva, és ez azonnal lerombolja az összhatást.

Mila Kunis Forrás: AFP

- - -

18. Uma Thurman

Ő viszont totálisan elemében érzi magát, és ez a fontos.

Uma Thurman Forrás: AFP

- - -

17. Julie Delpy

Hú, ilyen vadítóan talán még sosem láttuk. És azt sem tudtuk, hogy ilyen gyönyörű, vékony dereka van.

Julie Delpy Forrás: AFP

- - -

16. Amy Adams

Nem olyan ez a ruha, mintha kihagytak volna alóla valamit? Vagy legyünk jóindulatúak, és mondjuk azt, hogy az Amerikai balhé dögös, szexis, kihívó stílusát követte a vörös szőnyegen is?

Amy Adams Forrás: AFP

- - -

15. Robin Wright

Nagyon szép ez a nő, és elviekben tökéletes választás lett volna modern, kifinomult stílusához ez az elegáns, letisztult ruha. Csak miért nem lehetett két centivel szélesebbre venni a mellrészt? Az élet egyik nagy kérdése ez.

Robin Wright és Ben Foster Forrás: AFP

- - -

14. Laura Dern

Tök jó, ahogy a leomló haj minta tükörképe lenne a ruha mintájának. Valószínűleg nem volt szándékos, de istenien néz ki.

Laura Dern Forrás: AFP

- - -

13. Jessica Chastain

Érhetetlen, hogy egy ennyire gyönyörű nővel miért művelik ezt. A ruha a tavalyi kék katasztrófa után fejlődés, de erre a frizurára nincsenek szavak.

Jessica Chastain Forrás: AFP

- - -

12. Jennifer Lawrence

Jó lenne, ha minél hamarabb lejárna a Dior-házhoz kötő divatszerződése, amely arra kötelezi, hogy ezeket a szép, de unalmas nagyestélyiket hordja. Persze gyönyörű ő mindenben, de szinte bűn, hogy nem öltöztetik formabontóbb dolgokba. Az egészet a cuki rövid frizurája menti meg.

Jennifer Lawrence Forrás: AFP

- - -

11. Leslie Mann

Így kell viselni egy nem túl különleges ruhát, ha ki akarunk tűnni a tömegből: bátran, magabiztosan, édes mosollyal.

Leslie Mann Forrás: AFP

- - -

10. Julia Roberts

Azt is elhinném, ha ez tényleg egy régi fekete ruha volna, ami alá felhúzott egy fehér inget. Ő Julia Roberts, és azt csinál, amit akar.

Julia Roberts Forrás: AFP

- - -

9. Emma Watson

Mikor kísérletezzen valaki, ha nem huszonévesen?

Emma Watson Forrás: AFP

- - -

8. Emma Thompson

Mintha direkt azért tévedt volna be a képbe ez a lilaruhás hölgy, hogy iskolapédát kapjunk abból, hogyan kell, és hogyan nem szabad felöltöznie egy közékorú nőnek. Ugye, nem kell magyaráznunk? Hajrá, Emma!

Emma Thompson Forrás: AFP

- - -

7. Reese Witherspoon

Látják, hogy nem kell fodor, tüll, taft és csipke ahhoz, hogy emlékezetes legyen egy ruha? Ez a vidám szín annyira szokatlan, hogy önmagában elég.

Reese Witherspoon Forrás: AFP

- - -

6. Olivia Wilde

Isteni ez a szín, és nagyon vagány, hogy nem bújt valami bájos, empire-szabású kismama-estélyibe.

Olivia Wilde Forrás: AFP

- - -

5. Emilia Clarke

A Trónok harca sztárjának sikerült az, ami nem sokaknak: semmi különös nincs ebben a szettben, de mégsem unalmas. A fűzőszabás kiemeli az alakját. És főleg: van alakja, ellentétben néhány ijesztően sovány kolléganőjével.

Emilia Clarke Forrás: AFP

- - -

4. Helen Mirren

Nem csak a világ egyik legnagyobb színésznője, de olyan dereka van, hogy bármelyik húszéves megirigyelheti.

Helen Mirren Forrás: AFP

- - -

3. Cate Blanchett

Nyúlt már ő valaha mellé? Páratlan, utánozhatatlan királynő.

Cate Blanchett Forrás: AFP

- - -

2. Julianna Margulies

Ugye, hogy lehet nem unalmas fekete ruhát varrni? Ugye, hogy lehet még újat kitalálni? Ilyen arany zúzmarát például még sosem láttam. Gyönyörű.

Julianna Margulies Forrás: AFP

- - -

1. Lupita Nyong'o

A 12 év rabszolgaság nem csak a Golden Globet-ot nyerte el, de egyik szereplője, a nemesi kisugárzású Lupita Nyong'o volt a legjobban öltözött színésznő tegnap este. Ez a narancsvörös, köpennyel egybevarrt estélyi modern, szokatlan, nincs túlbonyolítva. Így kell letennie a névjegyét egy újoncnak.

Lupita Nyong'o Forrás: AFP