Szokatlan dolgok történnek Kismaroson, az Öreg Morgó vendéglő átalakult francia benzinkúttá, és egy mellette felállított közlekedési tábla St. Dizier nevű város felé mutat - írta meg az elbűvölő nevű Kismarosi Kikiáltó. A Hunter's Prayer című film forgatása okoz kisebb fennakadásokat a Dunakanyarban, melynek főszerepét az Avatar-ból és A Titánok haragjá-ból ismert Sam Worthington játssza.

A színész "fegyverrel hadonászott és szitokszavakat szórt" a forgatáson az egyik szemtanú beszámolója szerint. Worthington egy bérgyilkost alakít, aki ahelyett, hogy megölné a célpontját, inkább beleszeret. Európába menekülnek, és azt próbálják kideríteni, hogy miért irtották ki a nő (Odeya Rush) családját. A stáb most pénteken a kismarosi vasútállomáson vesz fel jeleneteket.

Sam Worthington az Avatar című filmbenForrás: InterCom

Worhington nem először forgat Magyarországon, hat évvel ezelőtt Az adosság című moszados kémfilm egyes jeleneteit is nálunk vették fel. Látható benne a Kossuth téri metrómegálló, illetve egy sárga villamoson zötykölődik Worthington és Jessica Chastain. A múlt hónapban Chastain is visszatért  Magyarországra, szerepel ugyanis Ridley Scott nálunk forgó A marsi című filmjében.

Sam Worthington és Jessica Chastain Az adósság Magyarországon forgatott részeiben
Jessica és Béla
"Jessica Chastain borzasztó helyes volt, és nagyon szeretett volna találkozni Tarr Bélával. Ezt szerettük volna megoldani, de Tarr Béla pont valahol vidéken forgatott, nekünk meg annyira sűrű volt a gyártási tervünk, hogy sajnos végül nem fért bele. Jessicánál még az étkezés biztosítása volt kényes feladat, mert ő extrém vegán. Nagyon aggódott, úgyhogy rögtön első nap leültünk vele és a cateringesekkel, átbeszéltük, hogy pontosan mik az elvárásai. Szerencsére olyan fantasztikus cateringeseink vannak, akikkel mindent meg tudunk oldani, és Jessica annyira megkedvelte a főztjüket, hogy egy idő után elkezdte kis dobozban hazavinni magának a vacsorát, mert ezt sokkal jobban szerette, mint, amit az ötcsillagos hotelben kapott."