Bill Murray mégis szerepel a Szellemirtók 3-ban

2015.08.10. 12:18

Bill Murray volt az egyik oka annak, hogy nem lett semmi az eredeti csapattal felálló Szellemírtók 3-ból, hiába környékezték meg több alkalommal, nem sikerült lekötni a projekthez. Az új, éppen most forgó női Szellemirtók-nak viszont nagy rajongója: régebben még az álomszereposztását is megosztotta a nyilvánossággal, most pedig kiderült, hogy mégiscsak szerepelni fog a harmadik, de mindent az elejéről kezdő Szellemirtók-filmben.

Bill Murray a 2015-ös Comic-CononForrás: AFP

Arról nincs információ, hogy kit játszik majd a rebootban Murray. Nem vennénk rá mérget, hogy ismét Dr. Peter Venkman bőrébe bújik, hiszen eddig ódzkodott attól, hogy harmadszorra is eljátssza. Helyette egy aprócska, vicces cameóra számíthatunk tőle. Nem Murray lesz az egyetlen a régi szellemirtók közül, aki a női verzióban is felbukkan: Dan Aykroyd is benne lesz egy cameo erejéig.

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones játssza az új szellemirtókat, a nemi szerepek felcserélése jegyében a szellemirtók titkárát ezúttal egy férfi, Chris Hemsworth alakítja. A film amerikai premierjét 2016. július 15-re tűzték ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK